Endringskonferansen 2019

Velkommen til Endringskonferansen torsdag 17. oktober, som arrangeres for 6. gang. Vi kan by på et spennende og variert program med foredragsholdere og stands med metoder og verktøy for Endringsledelse.


Meld deg på konferansen her!

Program for dagen:

Alexander Stöckl, hovedtrener for det norske herrelandslaget i skihopp, vil snakke om felleskapets kraft og hvordan man jobber med et lag, formidling av verdier og kompetanseutvikling. Visjonen til Norsk hoppsport er å være verdens viktigste hoppnasjon. Samspill, kommunikasjon, endringsevne og systematikk er noen punkter som er avgjørende på veien til å skape uforglemmelige øyeblikk for utøverne, tilskuere og alle som er glad i skihopping.

Siv Halvorsen, HR direktør og Synne Skjæret, Avdelingsleder organisasjonsutvikling i Sykehuspartner vil i sitt foredrag fortelle om hvordan Sykehuspartner tenker og jobber med endringsledelse i dag og hva de vil jobbe mer med fremover for å modne organisasjonen ytterliggere på dette området. Sykehuspartner er Nordens største leverandør av fellestjenester til sykehus. 1500 ansatte på ulike lokasjoner betjener alle helseforetak i Helse Sør-Øst med IKT, lønn, personal, logistikk og prosjekttjenester.

Tone Ringstad, gründer og lederutvikler i Cultureengine vil ta for seg temaet kultur for å lykkes med digital transformasjon. Digital transformasjon stiller store krav til virksomheten. Nye aktører, virtuelle team, ny teknologi og større fart utfordrer ledere og team på helt ny måte. Hun vil snakke om hvilken rolle kultur spiller inn i dette og hvordan bedriften kan bygge en kultur der dette blir en naturlig måte å jobbe på.

Kjell Inge Davik, regionvegsjef i Region Sør i Statens Vegvesen, er leder av omstillingsprosjektet for Statens vegvesen og vil fortelle om hvordan de gjennomfører utviklingen av framtidens Statens vegvesen. Fra 1.1.2020 skal fylkesvegadministrasjon overføres fra Statens vegvesen til fylkeskommunene. Det medfører store endringer i organisering, oppgaver og roller for organisasjonen.

Hege Aamotsmo, konserndirektør People & Culture i ISS World, vil fortelle om deres endringsreise for å nå ambisjonen om å bli anerkjent som Norges viktigste integrasjonskanal. ISS er Norges største leverandør av Facilitiy management tjenester med ca. 11 000 medarbeidere. Hun vil snakke om det arbeidet de har iverksatt og den endringsreisen det innebærer å sikre at de vil være attraktive som arbeidsgivere også i fremtiden. 

Dere vil også få høre et innlegg fra en forsker OsloMet. Hvem det blir og hva personen skal snakke om, vil bli annonsert innen kort tid.

Nytt av året er en form for «sirkeltrening» hvor deltakerne kan få informasjon og tips om nyttige metoder og verktøy innenfor endringsledelse. Vi har vært så heldige å få fagpersoner fra Difi, KS, Alfa&Omega og ACMP til denne delen av konferansen.

Konferansier for dagen vil være Bianca Simonsen. Hun er en etterspurt konferansier og foredragsholder innenfor kommunikasjon, relasjoner og endring og har mye energi og humor.

På fjorårets konferanse var vi 130 deltakere og i år håper vi at enda flere vil delta. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger i fjor. Her er noen av dem:

«Inspirasjon og ideer tilbake til arbeidsplassen»

«Faglig nettverk + spennende og inspirerende foredrag»

«Ny kunnskap om elementer i endringsledelse»

«Lære av hverandre og høre hvordan andre har lykkes/ikke lykkes»

Verdt å merke seg:

Medlemmer av ACMP Norge får rabatert pris på Endringskonferansen. Informasjon om innmelding finner du her.

Mat og drikke er inkludert i prisen.

Adressen er Pilestredet 46, 0167 Oslo

Registrering er fra klokken 08:30, og selve programmet begynner klokken 09:00.

Meld deg på her!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Endringskonferansen er en årlig konferanse hvor personer som arbeider med endring møtes for å dele erfaringer, lytte og lære. De tre første årene var det Skatteetaten, NAV og Arkivverket som arrangerte konferansen. I år som i fjor – og året før – er det ACMP Norge som er vertskap. ACMP Norge er et norsk fagnettverk for som deg som jobber med endringsledelse, og vi er en del av den globale organisasjonen Association of Change Management Professionals. Info om medlemsfordeler i ACMP Norge finner du her.